Kennel Joydogs

2012

1 april Inofficiell utställning i Eskilstuna
Ett riktigt aprilskämt? Nej, det kan man inte säga…

5-6 januari Internationell utställning i Göteborg
Utställningar 51Vi rivstartade året med en dubbelutställning i Göteborg. Jag hade mig sambo, Joydog’s Qiri-Te-Canawa – Qulan samt Joydog’s Rhapsody In Silverpaws – Rayah och vi hade lite lyxigt hotellboende ett par dygn! Kvällen innan utställningen kom även Joydog’s Ree-Liza In Silverpaws – Liza med matte Tina, husse Kaj och lillhusse Alexander ner till Göteborg. Vi hade lite finputs i hotellets badrum på Liza. Alla sätt är bra utom de dåliga…
Alla tre hundarna tyckte det var lite otäckt med inomhusutställning på så stor yta; alla ljud blir så konstiga. Lilla Qulan tyckte även det var läskigt att det Utställningar 52-cropskulle springa hundar bakom henne i ringen. Man vill ju helst se allt som rör sig Framför sig! Det gick ungefär som jag trodde bedömningsmässigt för Qulan; hon är en lite för stor tik. Alla proportioner är korrekta, men en storlek för mycket.
Våra små svart&silver-flickor gick i valpklass och tävlade mot varandra. Så fina båda två! Det här var inte bara Lizas första utställning; Tina gjorde också debut och det gjorde hon med den äran.
Utställningar 53-cropSå duktig att visa sin lilla tjej!
Första dagen blev Rayah 2:a bästa tikvalp och Liza 3:e bästa tikvalp. Andra dagen blev Liza BIM (jättekul) och Rayah 2:a bästa tikvalp.
Det blev lite rörigt andra dagen när det var dags att visa Qulan och Rayah. I Qulans ring var det en domaraspirant med vilket gjorde att det drog ut på tiden hur mycket som helst. Det fick till följd att jag fick be om hjälp med visningen av Rayah. Skönt med många vänner då: Tack Yvonne Kronstrand för att du Utställningar 54visade lilla Rayah.

Vi hade två trevliga dagar på Svenska Mässan i Göteborg. Att bo på hotell med hund är inga som helst problem. När vi var och åt så låg de och sov i sin bur utan problem. Gladde mig väldigt mycket åt Lizas framgångar dag 2!
Resan hem är väl det som var jobbigast. Man är utpumpad, spänningen har släppt och man vill bara hem till sitt eget. Tur att vi var två som turades om att köra. Vi får väl se när det blir Göteborg igen…

 

 

Utställningar 55Dag 1
Bedömning Qulan: Good
Bedömning Rayah: Excellent, HP, 2:a tikvalp
Bedömning Liza: Excellent, HP, 3:e tikvalp
Domare: Karl-Erik Johansson


Dag 2Utställningar 56 .jpg
Bedömning Qulan: Very good
Domare: Wenche Eikeseth, Norge

Bedömning Rayah: Excellent, 2:a tikvalp
Bedömning Liza: Excellent, HP, BIM
Domare: Nenne Runsten

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Ansvarig utgivare/Publisher

%d bloggare gillar detta: